boekpresentatie; "kan je vrijen als het stormt?"

Dit boek is een verslag van de reis rond de wereld van Ton Bruns op zijn zeilboot de Tonkin van juli 1996 tot juli 2001. Het gaat over beleefde avonturen en soms bizarre ervaringen. Het is niet het zoveelste boek met een nauwkeurige weergave van het aantal mijlen per dag met de bijbehorende weersomstandigheden, maar een weergave van voornamelijk de menselijke factor, spanningen, geluk, verdriet, haat, liefde, oplossend vermogen, angst, (in)tolerantie, teamgeest, individualisme, etc.
Maar ook de confrontaties met onbekende culturen, sprookjesachtige eilanden, onbekende kusten, de oerkracht van de natuur, stormen, freak waves, dolfijnen, schildpadden, walvissen, haaien, piraten en vele soorten mensen. Ton Bruns gaat het boek in eigen beheer uitgeven omdat er anders teveel kosten blijven hangen in de bedrijfskolom uitgever/boekhandel. Daardoor kan hij nu bij een verkoopprijs van EUR 20.- doneren aan:

KNRM EUR 5.-

KWF EUR 5.-

De boekpresentatie is gepland op 26/4 rond 1600 in de Dutch Admirals in IJmuiden, iedereen is welkom als hij maar met een boek weggaat. Het is ook te bestellen op www.tonbruns.nl