Burgemeester Rensen zwaait Zonnebloem uit

Op 27 april zwaait burgemeester Gregor Rensen van Brielle de gasten en vrijwilligers van de Zonnebloem uit. Het gezelschap vertrekt om 09:30 uur vanaf Sportcomplex de Dukdalf in Brielle om met 24 vrijwilligers 24 mensen met een fysieke beperking te laten genieten van een welverdiende vakantie naar Luyksgestel.

De Zonnebloem is er voor iedereen met een lichamelijke handicap. Jong en oud vanaf 18 jaar. De Zonnebloem laat zien dat er meer kan dan je denkt. Al 65 jaar! Ze helpen mensen met een lichamelijke beperking om volop van het leven te genieten. Om eropuit te gaan, andere mensen te ontmoeten en leuke dingen te doen. Dat doen ze met bijna 42.000 vrijwilligers door het hele land. Mensen met een groot hart en een luisterend oor. Die alles op alles zetten om de wensen van mensen met een fysieke beperking mogelijk te maken.

Bezoek, activiteiten en vakanties

Heb je een lichamelijke beperking? Dan kun je dankzij de Zonnebloem toch volop meedoen. Van een dag naar het bos tot aan een vakantie in Spanje. Wat je ook graag zou willen doen: bij de Zonnebloem doen ze er alles aan om het mogelijk te maken! Er kan zoveel meer dan je denkt. Van activiteiten in je buurt tot een dagje uit. Van bezoek aan huis tot een weekje vakantie. De Zonnebloem organiseerde 329.500 dagjes uit en activiteiten voor fysiek beperkten. 155.000 mensen met een lichamelijke beperking, jong en oud maakten gebruik van de diensten van de Zonnebloem. 41.651 mensen zetten zich actief in als vrijwilliger voor de Zonnebloem.

Wil je meer weten over het werk van de Zonnebloem? Wil je je aanmelden als vrijwilliger, als donateur of ben of ken je iemand met een fysieke beperking die meer wil weten over wat de Zonnebloem voor hem/haar kan betekenen? Kijk dan op www.zonnebloem.nl.