Rieki Tegenbosch-Valks ontving vrijwilligersonderscheidingen


Publicatiedatum: 24 april 2015
24 april 2015 Rieki Tegenbosch-Valks ontving op vrijdag 24 april, tijdens het Internationaal Kinder Feest vrijwilligersonderscheidingen.

RiekiTegenbosch-Valks ontving op vrijdag 24 april, tijdens het Internationaal Kinder Feest in Spilcentrumvan de heer Marco van Dorst, wethouder van ruimtelijke ordening en financien gemeentelijke vrijwilligersonderscheidingen. (penning en oorkonde)

Verdiensten

Vanaf 1990 tot heden verleent Rieki als vrijwilligster veel hand- en spandiensten voor Korein Kinderplein Bennekelstraat (voorheen Peuter Plaza de Bennekel). Ze verzorgt prachtige verzamelmappen voor de werkjes van de peuters, die ze meekrijgen wanneer ze met 4 jaar naar de basisschool gaan.

Daarnaast doet ze de wekelijkse boodschappen voor de peuterspeelzaal, helpt ze mee op de peutergroep en de speelinloopgroep en verzorgt ze het boekenplan. Bij veel activiteiten is Rieki actief betrokken bij het schminken.

Via Bennekels Buurt Belang (BBB) heeft Rieki zich ook jarenlang vrijwillig ingezet:

Ze helpt bij veel kinderactiviteiten zoals carnaval, Sinterklaas, etc. en begeleidt de kinderen bij het zomerkamp. Bij de jaarlijkse straatspeeldag is ze ook altijd te vinden en verzorgt ze o.a. het schminken van de kinderen.

Daarnaast heeft Rieki jarenlang geholpen tijdens de senioren verwendag. In bejaardentehuis Gagelbosch heeft ze tien jaar lang huiskamerbegeleiding gedaan.

Heeft u een opmerking over deze pagina? Geef het ons door.