Subsidie voor nieuw evenement Achterhoekse Klavertje 4-Daagse


Actueel

De gemeente verleent voor drie jaar een subsidie (van in totaal 12.500 euro) aan het nieuwe sportieve en recreatieve initiatief de Achterhoekse Klavertje 4-Daagse. Dit is een fietsevenement van vier dagen (19 t/m 22 juni 2015) in Bronckhorst op initiatief van de heer Wullink uit Zelhem,
mevrouw Drouen en de gebroeders Jansen uit Hengelo, die samen de nieuwe Stichting Achterhoekse Klavertje 4-Daagse vormen.

Routes in de vorm van een klavertjevier

De Achterhoek is natuurlijk een fietsstreek bij uitstek en dat willen we zo houden. De 4-daagse onderscheidt zich door de vier verschillende routes in de vorm van een klavertjevier. Tijdens de fietstochten kunnen de deelnemers interessante bedrijven in de regio bezoeken en dagelijks zijn er
aantrekkelijke muzikale en culturele activiteiten.

Lang weekend sportief bezig zijn

De bedoeling van deze 4-daagse is om een lang weekend sportief bezig te zijn in een gezellige sfeer. De routes verbinden alle 44 stadjes, dorpen en buurtschappen van de gemeente Bronckhorst met elkaar. Voor meer informatie over het evenement zie www.ak4d.nl.

Meer info

De gemeente heeft een budget voor bijzondere nieuwe initiatieven die bijdragen aan de ontwikkeling van toerisme/recreatie in Bronckhorst, waaruit de bijdrage beschikbaar wordt gesteld.