08-04


* Nieuwsoverzicht
* Bekendmakingen
* Digitale Informeel

Nieuws

actueel historie

Datum Nieuwsbericht
08-04 Gezamenlijke monumentencommissie voor Duiven en Zevenaar
08-04 Werkzaamheden voor fase 3 Vitaal Centrum Duiven
08-04 Aanvraag en vaststelling subsidie
02-04 Greenlight Certificate voor John Crane Indufil
01-04 Innovatiebudget voor Wmo en Jeugdvoorzieningen
18-03 Nieuwe structuurvisie voor Duiven
18-03 Informatieavond aanleg snelfietsroute De Liemers 2e fase

* home
* actueel
* nieuws
* werkzaamheden voor fase 3 vitaal centrum duiven

Zoekresultaten

Wordt geladen...

Werkzaamheden voor fase 3 Vitaal Centrum Duiven

Komende periode worden de werkzaamheden voor de 3e fase van het Vitaal Centrum uitgevoerd. Deze werkzaamheden starten dinsdag 7 april 2015. Vanaf die datum worden nieuwe kabels en leidingen gelegd voor elektra, gas, water en data. Het is mogelijk dat u als bewoner of ondernemer wat overlast
ervaart van deze werkzaamheden. Zo wordt bijvoorbeeld de Kastanjelaan op een bepaald moment een paar dagen afgesloten voor doorgaand verkeer. Vandaar dat wij u graag informeren over deze werkzaamheden en de planning.

Fase 3

Fase 3 betreft de sloop van het huidige CCOG dit najaar en de bouw van de LIDL-supermarkt in 2016 op de oude CCOG-locatie. Daarvoor is het nodig dat nieuwe kabels en leidingen worden gelegd. Naast het gemeentehuis wordt een nieuwe transformatorruimte geplaatst. Leidingen en kabels die vanaf de
nieuwe transformatieruimte naar het centrum gelegd worden, kruisen de Kastanjelaan bij de voetgangersoversteekplaats ter hoogte van het gemeentehuis (zie kaartje).

Planning

Op dinsdag 7 april starten de werkzaamheden voor het leggen van nieuwe kabels en leidingen. Een en ander is voor de voorjaarskermis - medio juni 2015 - afgerond.

De werkzaamheden beginnen bij de nieuwe transformatorruimte naast het gemeentehuis en worden uitgevoerd richting de Elshofstraat en de nieuwbouw op het Remigiusplein.

Na de voorjaarskermis wordt de nieuwe riolering aangelegd. Hierover wordt u dan opnieuw geinformeerd.

Bouwhekken

Voor de veiligheid worden de werkvakken met bouwhekken afgezet. Zodra de nieuwe kabels in de sleuven zijn gelegd, wordt de bestrating teruggebracht en worden de bouwhekken weer verwijderd.

Kastanjelaan tijdelijk afgesloten

In de week van 20 april wordt de Kastanjelaan een aantal dagen afgesloten voor doorgaand verkeer. Dat gebeurt bij de voetgangersoversteekplaats, ter hoogte van het gemeentehuis. De omleidingsroute wordt met borden aangegeven. Woningen en andere panden aan de Kastanjelaan, de Elshofstraat en
de Dennenlaan blijven gewoon bereikbaar voor hulpdiensten, bewoners, bezoekers, winkeliers en bevoorrading. U kunt van een van beide zijden de Kastanjelaan gewoon inrijden.

Overlast

De werkzaamheden geven enige overlast voor weggebruikers, ondernemers, bewoners en bezoekers van het centrum. Wij vragen uw begrip daarvoor. Door de werkzaamheden zoveel mogelijk op elkaar af te stemmen wordt de overlast zoveel mogelijk beperkt. Ervaart u te veel overlast, dan horen wij dat
graag.

Meer weten?

Neem dan contact op met gemeente Duiven, (0316) 279 111.

kaartje_globale_werkzaamheden

legenda_werkzaamheden