Live optredens tijdens L1-GaiaZOOdag op 11 april


Madi, Rafke van Loo, Jick Munro & The Amazing Laserbeams en Roger Villevoye verzorgen live optredens op de L1 GaiaZOO-dag op zaterdag 11 april.

L1 Radio zendt van 12:30 tot 17:00 uur uit vanuit het Kerkraadse dierenpark.
De optredens van de artiesten vinden plaats op het podium tegenover het grote terras in GaiaZOO.

De artiesten
Madi stond in 2011 op Pinkpop als winnaar van Nu of nooit. Er volgden vele optredens in binnen- en buitenland. Onlangs besloot de band rondom Madi Hermens ermee te stoppen. Op 25 april is het afscheidsconcert in de Nieuwe Nor in Heerlen.

Rafke van Loo maakte dit jaar furore in de talentenjacht The Voice Kids op RTL 4. De Valkenburgse zal zichzelf begeleiden op het L1-podium.

Jick Munro & The Amazing Laserbeams is de huidige winnaar van Nu of nooit, de Limburgse bandwedstrijd waarbij de winnaar op Pinkpop speelt. In de aanloop naar het grote, roze festival brengen de mannen hun vrolijke folky muziek in GaiaZOO.

Roger Villevoye is inmiddels een gevestigde naam in de wereld van de Limburgstalige muziek. Zij grote hit Danse mag intussen een provinciale meezinger worden genoemd. Villevoye laat zich op 11 april begeleiden door accordeonist Dominique Paats.

De presentatoren
De presentatie van de L1 GaiaZOO-dag radio is in handen van Kirsten Paulus en Ruud Kleinen. Tom Doesborg doet verslag vanuit het park.
De uitzending is ook te bekijken op L1 TV, tussen 14:00 en 16:00 uur.

Het hele programma
Meer informatie over de L1-GaiaZOOdag op 11 april vind je op www.L1.nl/ontmoetL1. Kaarten bestellen kan via www.L1Shop.nl.