Werkzaamheden Dijkgraafsingel


20 maart 2015

Tussen maart en september 2015 werkt Stadsverwarming Purmerend (SVP) aan de verbetering van het warmtenet op en rond de Dijkgraafsingel. De bewoners in deze omgeving krijgen in deze periode te maken met werkzaamheden in de straat en met een aangepaste verkeers- en parkeersituatie.

De werkzaamheden vinden plaats op 4 locaties, namelijk aan de Dijkgraafsingel (2x), de Slaperdijk en de Dromerdijk. Om de leidingen goed te kunnen bereiken wordt eerst een werkplateau gemaakt op het water. Op de plattegrond in de digitale folder kunt u zien waar wij SVP deze periode aan het
werk is.

Planning werkzaamheden

De werkzaamheden starten in maart en zijn naar verwachting eind september 2015 afgerond. Tijdens dit project is het noodzakelijk om de warmtelevering tweemaal te onderbreken. SVP informeert omwonenden hierover tijdig.

Bereikbaarheid

* Woningen blijven tijdens de werkzaamheden bereikbaar.
* Tijdens de werkzaamheden is het gebied voor alle verkeer beperkt bereikbaar. De aangepaste situatie wordt met borden weergegeven.
* Nood- en hulpdiensten zijn op de hoogte van de wijzigingen.
* De honden uitlaatplaats op de Dijkgraafsingel is bereikbaar. Deze bevindt zich tussen twee werkgebieden.

Folder

Bekijk de plattegrond van de werkzaamheden in de folder die is verspreid bij omwonenden.

Contact

Wilt u meer weten? Neem dan contact op met SVP via 0800 0200 086 op werkdagen van 8.00 tot 18.00 uur. Mailen kan ook: info@svpbv.nl
Uw contactpersoon bij SVP is Joel Babel.