Aftrap gesprekken studenten en medewerkers met bestuur

20 februari 2015

Op donderdag 26 februari is een agenderende bijeenkomst om de onderwerpen voor het wekelijks gesprek met het College van Bestuur vast te stellen.

Op verzoek van de Centrale Studentenraad (CSR) en de Centrale Ondernemingsraad (COR) worden - voor het wekelijks gesprek van start gaat - eerst de onderwerpen en thema's in kaart gebracht. De bijeenkomst op 26 februari, georganiseerd door de CSR in samenwerking met de ASVA, duurt van 17.00 tot +- 19.00 uur en biedt daarmee ruim gelegenheid voor studenten en medewerkers om onderwerpen aan te dragen. Deze gaan dienen als basis voor de COR en de CSR, voor de agenda die zij opstellen voor het wekelijks gesprek met het College van Bestuur, waarvan de eerste op maandag 2 maart zal zijn.

Huub Dijstelbloem, initiator van Science in Transition en hoogleraar Filosofie van wetenschap en politiek, treedt op als moderator van de bijeenkomst op 26 februari, waarbij ook het College van Bestuur aanwezig zal zijn. Dijstelbloem zal tevens het gesprek leiden tussen het College van Bestuur, de medezeggenschap en studenten en medewerkers op maandag 2 maart.

Praktische informatie

De agenderende bijeenkomst is op donderdag 26 februari, vanaf 17.00 uur, in de Muziekzaal van CREA, Nieuwe Achtergracht 170, Amsterdam. Het wekelijkse gesprek is er vanaf maandag 2 maart, van 13.30 tot 14.30 uur, ook in de Muziekzaal van CREA. De bijeenkomsten zijn bedoeld voor studenten en medewerkers van alle faculteiten van de UvA.

Gepubliceerd door UvA Persvoorlichting