Deze vier talentvolle meiden tekenen internationale platendeal

Persbericht:

Deze vier talentvolle meiden tekenen internationale platendeal

3 maart komt hun tweede single uit.

DEN HAAG, 26 februari 2015 – Luminize tekent plantendeals bij Universal Music en AT Bookings. Hun verhaal laat zich lezen als een spannend boek: de meiden van deze all-girl rock band hebben veel mee gemaakt… en dat vertalen ze in geweldige muziek. Luminize rocks on met hun tweede single: "Get It Back".

Een sprookje maar dan anders

Er waren eens…vier meiden. Ze hadden niet veel, hun grootste bezit was hun muzikale talent. Van jongsaf aan maakten de meiden muziek. Hun talent bleef niet onopgemerkt. Verschillende ‘managers’ – niet allemaal met de beste bedoelingen - ontfermden zich over de meiden. Dit avontuur leidde hen uiteindelijk naar Nederland. De dames verlieten hun familie, vrienden, werk en school om te werken aan hun grote droom: van Luminize een internationaal succes maken. Die ‘urgentie’ van de band is bijna tastbaar en knalt van het podium. Luminize ‘shines’ en betovert, of je wil of niet.

Internationale ambities

Met het tekenen van de contracten bij Universal Music en AT Bookings is een belangrijke stap naar een internationale carrière gezet. Dat betekent dat de single en het aankomende album niet alleen in Nederland, maar ook de rest van Europa gepromoot worden. Te beginnen in Oostenrijk en de Balkan-landen. De band gaat ook in deze landen touren komende zomer.

Leadzangeres Marcela Orosi (21): "Met z’n vieren hebben wij een soort energie, ik sta er zelf ook nog elke keer van te kijken. We zetten een zaal op z’n kop en hebben tegelijkertijd zoveel plezier met elkaar. Echt te gek! We kijken er enorm naar uit om ook over de grens te rocken maar bovenal met z'n vieren ‘fun’ te hebben. Zowel op als naast het podium."

De single "Get It Back" gaat onder andere over doorzettingsvermogen en niet opgeven om je dromen waar te maken. Iets wat de dames op het lijf is geschreven. Ze vertellen je graag alles over hoe hun leven er uit zag en ziet… en dat is niet altijd even makkelijk. Volg hun real life stories op Facebook en zorg dat je kunt zeggen: ik was erbij toen de meiden van Luminize doorbraken!

Bekijk de video vanaf 3 maart op YouTube. Hier vind je alvast een voorproefje: https://www.youtube.com/watch?v=uvCUF7gako0