Kyunghyang Housing Fair 2015 Koreas grootste tentoonstelling voor woningbouw en interieur

'Kyunghyang Housing Fair 2015'

Korea's grootste tentoonstelling voor woningbouw en interieur

SEOUL, Zuid-Korea - (Business Wire)

'Kyunghyang Housing Fair 2015', een van de grootste en meest gerenommeerde bouwtentoonstellingen in Zuid-Korea, zal dit jaar op KINTEX worden georganiseerd van donderdag 26 februari 2015 tot en met maandag 2 maart 2015. 'Kyunghyang Housing Fair', de eerste bouwtentoonstelling in Korea, biedt een enorme expositie met betrekking tot architectuur, bouw, interieur en omvorming. KYUNGHYANG HOUSING FAIR (Photo: Business Wire)

KYUNGHYANG HOUSING FAIR (Photo: Business Wire)

Er zal dit jaar een groot aantal overzeese kopers aanwezig zijn op de beurs. Het gaat hierbij om landen zoals Japan, China, Mongolie, Oezbekistan, Indonesie, de Filipijnen, en nog veel meer. Ook zullen binnenlandse en buitenlandse toonaangevende bedrijven voor bouwmaterialen en zevenhonderd bedrijven voor woningbouw/interieur (2.500 beursstands) deelnemen aan de beurs. Tijdens de tentoonstelling worden ook bouwbenodigdheden zoals woningen voor buitenwijken, structurele materialen, dakbedekking, steen, vloermaterialen, interieur- en exterieurmaterialen, houtbenodigdheden, meubilair, bouwgereedschap, bekledingsmaterialen, waterdichte materialen, tuinmaterialen, verlichtingsmaterialen en elektrische installatiematerialen getoond.

In het bijzonder zal "Wonen en lifestyle" premium interieurruimte en hoogwaardige levensstijl aanbieden. De showcase zal u begeleiden met verstandige styling voor ruimtes via een elegante collectie voor interieurstyling en merkproducten die zorgvuldig geselecteerd zijn uit de binnen- en buitenlandse markt. "Speciale tentoonstelling voor modelhuis voor woningen in de buitenwijken" zal op maat gemaakte droomhuizen tonen. Er zal ook een "Speciale tentoonstelling voor borden en digitaal ontwerp" worden geopend door drukkerijen en uithangbordbedrijven.

Dit jaar zal er een serie van seminars worden geregeld door overheidsinstellingen en relevante verenigingen om de meest recente informatie omtrent de huizenmarkt en bouwmaterialenhandel van dit jaar te bieden. Een seminar genaamd "2015 Kwesties op de woningmarkt gepresenteerd door leden van het ministerie van Land, Infrastructuur en Vervoer" zal oplossingen presenteren ter verbetering van de maatregelen voor de versterking van veiligheid in de bouw, evenals de normalisatie van bemiddeling en het compensatiesysteem voor onroerend goed. Het seminar "Sprong naar waardevol en aangenaam leven, groen verbouwen" gaat over overheidsbeleid, voorbeelden en effecten gerelateerd aan groen verbouwen. Een ander seminar genaamd "2015 Brandwerende bouwmaterialen" zal oplossingen bespreken voor kwaliteitsbeheer ten aanzien van brandwerende structuren en manieren om de brandveiligheid op gebouwen te waarborgen.

'Kyunghyang Housing Fair' wordt door de overheid bevestigd als de "Internationaal gecertificeerde tentoonstelling" en het wordt bezocht door kopers uit grote landen. Wij werken ook samen met initiatiefnemers van bouwtentoonstellingen in landen zoals Japan, Turkije, Indonesie en we werven extra vertegenwoordigers in andere regio's.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Photos/Multimedia Gallery Available: http://www.businesswire.com/multimedia/home/20150213005712/nl/

eSang Networks Co., Ltd

JaeSik Son, +82-2-3397-0152/+82-2-3397-0158

fair@e-sang.net

Fax : +82-2-3397-0067

Zie het origineel.