26-02-2015 Politie houdt verkeerscontroles


KRALENDIJK - Op woensdag 25 februari werden in het kader van de verkeersveiligheid twee algemene verkeerscontroles gehouden. Van15.00 uur tot 17.00 uur werd gecontroleerd op de Kaminda Tras di Montana ter hoogte van het softbalveld en van 19.00 uur tot 21.00 uur op de Kaya C.E.B. Hellmund ter
hoogte van de zuidpier.

Aspiranten van de gezamenlijke politieopleiding KPCN-Kustwacht-Kmar, die gestart is op 10 november 2014, kregen bij deze controles de kans hun eerste praktijkervaring op te doen.

De aspiranten werden gekoppeld aan ervaren politiemedewerkers van het Korps Politie Caribisch Nederland, afdeling Basispolitiezorg. Gezamenlijk werden in totaal 146 voertuigen gestopt en gecontroleerd.

Negentien (19) bestuurders kregen een bekeuring omdat zij geen geldig rijbewijs konden tonen. Twintig (20) bestuurders kregen een bekeuring omdat zij geen geldig verzekeringsbewijs konden tonen.Twee (2) bestuurders kregen een bekeuring omdat hun voertuig niet was voorzien van 2 geldige
kentekenplaten. En zeven (7) bestuurders kregen een bekeuring omdat de verlichting van hun voertuig niet aan de eisen voldeed.

verkeerscontrole