Politie onderzoekt poging woningoverval | politie.nl


Laatste update:
26-02-2015 | 16:26

Klundert - Woensdagavond is geprobeerd een overval te plegen op een woning aan de Boudewijnstraat. De bewoner raakte daarbij licht gewond. De daders is nog voortvluchtig.

Bel

Rond 17:30 uur werd er op het adres aangebeld. De man deed open en er stond een onbekend persoon voor de deur. In de Engelse taal vroeg hij om geld. Toen de bewoner aangaf dat hij geen geld zou geven. De dader stapte vervolgens de woning binnen en viel hem aan. Daarbij werd hij geschopt. Met
een mes maakte de overvaller stekende bewegingen, waardoor het slachtoffer licht gewond raakte aan zijn hand. De huishond sprong in de bres voor zijn baas en verjaagde de man. Hij vluchtte de woning uit en is weggereden in een personenauto.

Summier signalement

Het signalement van de dader luidt: mogelijk Oostbloktype rijdend in een roodkleurige groot model personenauto. De politie is gestart met een buurtonderzoek en heeft een aangifte opgenomen van het slachtoffer.

Heeft u iets gezien?

Bent u getuige geweest van de poging overval of weet u meer over de identiteit van de dader? Bel dan met 0900 8844. Anoniem bellen kan ook via 0800 7000.