Wat mag u verwachten van het PolitieServicePunt?


Het PolitieServicePunt van de gemeente Roerdalen bestaat uit een team van wijkagenten onder wie een speciale jeugdagente. Het team hoort bij het Basisteam Echt van Politie Limburg.

Aangiften en meldingen

Stel uw fiets is gestolen, er is ingebroken in uw woning, u wordt bedreigd of u bent opgelicht. Dan kunt bij het PolitieServicePunt terecht voor het doen van aangifte. Dat kunt u ook via internet doen. Kijk hiervoor op de website www.politie.nl/aangifte. U kunt bij het PolitieServicePunt ook
terecht voor het melden van een onveilige situatie. Melden is belangrijk, de politie kan dan immers naar een oplossing zoeken.

Bereikbaarheid

Het PolitieServicePunt is bereikbaar in het gemeentehuis op maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 12.30 uur en op maandag tot en met donderdag van 13.30 uur tot 17.00 uur. Om te voorkomen dat u moet wachten kunt u het best eerst een afspraak maken. Dat kan via het landelijke telefoonnummer
van de politie: 0900 - 8844. U kunt ons ook een e-mail sturen: wijkagent-roerdalen@limburg-noord.politie.nl. Bij een spoedgeval belt u 112. Kijk ook eens op de website Veilige Dorpen.