Presentatieavond 380 kV op maandag 2 maart


Presentatieavond 380 kV op maandag 2 maart

Persbericht Regio West-Brabant. Regio West-Brabant (RWB), de betrokken gemeenten in West- en Midden-Brabant en de provincie Noord-Brabant hebben na overleg met minister Kamp op 3 februari 2015 de mogelijkheid gekregen om een voorstel in te dienen voor het meest optimale en gedragen trace voor
de hoogspanningsverbinding Zuid-West 380 kV met als deadline 15 maart 2015.

De minister heeft ook bewoners en bewonerscomites de ruimte gegeven om zelf een eigen voorkeurstrace aan te leveren aan de minister.

Ondanks de beperkte tijd die we van de minister hebben gekregen, is het van groot belang om alle informatie vanuit verschillende invalshoeken te kennen om die informatie nog in het proces te kunnen betrekken.

Betrokken gemeenten, RWB en provincie bieden daarom op maandagavond 2 maart 2015 actiecomites, bewonersgroepen en organisaties die zelf een tracevoorstel hebben de gelegenheid om dat trace te presenteren.

U bent van harte welkom om deze avond bij te wonen.

Tijd: 19:00 tot 21:00 uur (inloop vanaf 18:45 uur)

Locatie: Auditorium Trivium in Etten-Leur
(adres: Trivium 72, 4873 LP Etten-Leur)
Aanmelden: voor maandag 2 maart 12:00 uur bij Judith Verdult via Judith.Verdult@west-brabant.eu.

Er wordt vanuit de lokale en regionale overheden op 2 maart a.s. nog geen trace gepresenteerd omdat we na de presentaties verder aan de slag gaan om te komen tot het meest optimale en gedragen trace.