Gewonde bij ongeval op A27


26 februari 2015, 07:14

Donderdagochtend om even na 07.00 uur zijn op de #A27 Gorinchem - Utrecht twee rijstroken afgesloten door een aanrijding bij Nieuwegein. De rijstroken zijn dicht vanaf Hagestein wat file oplevert vanaf het knooppunt Everdingen.

Bij de aanrijding zijn een vrachtwagen en een personenauto betrokken. De bestuurder van de auto is gewond geraakt en zit tevens bekneld. De brandweer is daarom opgeroepen om de bestuurder te bevrijden.

Het is nog niet bekend wanneer de rijstroken vrijgegeven kunnen worden. Verkeer vanuit Gorinchem met bestemming Almere of Amersfoort kan vanaf het knooppunt Everdingen omrijden over de A2 en de A12 in de richting van Utrecht-West.

Update 07:26 uur

Op de A2 Den Bosch - Utrecht ontstond door de aanrijding op de A27 bij het knooppunt Everdingen een file van 4 kilometer. In die file gebeurde ook een ongeval tussen drie personenauto's waardoor daar nu tussen Everdingen en het knooppunt Everdingen de linkerrijstrook afgesloten is.

Update 07:30 uur

De file op de A27 loopt nu flink op. Vanaf Lexmond staat het vast over 7 kilometer met een extra reistijd van ongeveer een half uur.

Foto: Michael, via Twitter

Foto: (c) Michael, via Twitter