28 maart Zwerfafvaldag


Op zaterdagochtend 28 maart organiseert de gemeente Geertruidenberg een zwerfafvaldag. De ochtend staat dit jaar in het teken van leefbaarheid en sociale contacten in de groene omgeving van Geertruidenberg. We ruimen samen het zwerfafval op, een activiteit voor jong en oud.

Programma

De locaties die we dit jaar samen met u onder handen gaan nemen, zijn:
1) Zandputten in Raamsdonksveer (put van Caron en put bij de watertoren)
2) Groene zone Omschoorweg-Weegbree Raamsdonksveer (inclusief het trapveldje aan de Breetweerlaan)
3) Skatebaan Geertruidenberg (inclusief De Veste en omgeving sportvelden)
4) Bosgebied tussen Collegeweg en Reenweg Raamsdonksveer (achter sportveld Dongemond College)

Om 09:30 uur start de ochtend bij de gemeentewerf in Raamsdonksveer met koffie/thee en een worstenbroodje. Na deze opening gaat u de wijk in naar de locaties en worden de prikkers, handschoenen en vuilniszakken uitgedeeld. Samen met een begeleider gaat u op pad om de natuur haar schoonheid
terug te geven. Om 12.00uur wordt de ochtend afgesloten met een broodje bij de gemeentewerf. Hier worden ook foto's van de ochtend getoond.

Schrijf u in

Heeft u zin in een gezellige, actieve en leuke middag met als resultaat een mooie schone buurt? Meld u dan voor 14 maart 2015 aan! U stuurt hiervoor een mail naar v.broekaart@geertruidenberg.nl Geef hierbij uw naam en e-mailadres door en uw voorkeurslocatie (1, 2, 3 of 4).

Heeft u ideeen om uw eigen wijk of buurt schoner te maken en bent u met een groepje van minimaal 5 personen? Meld uw initiatief aan via v.broekaart@geertruidenberg.nl De gemeente zorgt dan voor de benodigde materialen.