Nieuw: American Journeys Festival


OCHTEN, 20150127 -- “Country Music is hot, hoog tijd voor een nieuw festival!” aldus Aldwin van der Voort, co-producent van ondermeer de succesvolle theatershow “Southern Stars” die dit jaar alweer de 3eeditie kent in de Nederlandse theaters. Samen met zijn mede producer Ivonne Verhagen hebben zij het initiatief opgepakt om nog dit jaar een nieuw festival op de bühne te zetten.

“Naast de reeds bekende theatershows zijn wij al eerder nauw betrokken geweest bij de organisatie van verschillende festivals, waarvan het Floralia festival in Oosterhout wel het meest bekende festival is geweest die maar liefst 35 jaar lang jaarlijks in augustus plaatsvond, maar door lokale omstandigheden niet kon worden voortgezet”.

“Met het Floralia festival hebben wij voor het eerst een succesvol Music & Dance festival kunnen neerzetten die we nu op een andere locatie zullen voortzetten, met een nieuwe naam: “American Journeys.” Nieuw is ook dat het festival voortaan binnen zal plaatsvinden om zo onafhankelijk mogelijk te zijn van de weersomstandigheden, iets wat ons destijds regelmatig zorgen baarde in Oosterhout.” Zegt Ivonne Verhagen, die haar sporen ook al verdiende in het Linedance circuit als tweevoudig wereldkampioene. Zij neemt de organisatie voor haar rekening van het dans event tijdens deze eerste editie van het American Journeys Festival.

"Ook in het bijzonder verdient Antoinette Hommerson alle lof. Ze is geboren in Driel en getogen in Veenendaal maar woont sinds 3 jaar in Ochten.

Zij is de vaste zangeres van de Southern Stars Show Band en is daarmee met een nieuwe theatershow al te bewonderen in de grote theaters in Nederland dit seizoen.

Met daarnaast Jeroen Hommerson (geboren en getogen in Ochten) als presentator van het festival is het festival compleet!"

“Wij zijn blij dat De Vicary in Ochten ons steunt in dit initiatief en hopen dat we dit nieuwe festival in de komende jaren verder kunnen uitbouwen tot een fantastisch evenement voor jong en oud, voor zowel muziek- als dansliefhebbers!”

Informatie American Journeys Festival:
Het 1e American Journeys Festival vindt plaats op zaterdag 21 Februari van 14:00 tot 00:00 uur in zalencentrum De Vicary in Ochten (nabij Tiel).

Locatie:
De Vicary Ochten
Dokter M. van Drielplein 2
4051 AX Ochten
+31 (0) 344 641 222





The Southern Stars Company