Toilettasje voor patienten Havenziekenhuis

Patienten die op vrijdag 13 februari opgenomen werden in het Havenziekenhuis zijn verrast met een toilettasje met de eerste benodigdheden voor hun opname. Een vroege Valentijnsactie van het Rotterdamse ziekenhuis dat haar patienten graag goede zorg met persoonlijke aandacht biedt. Mevrouw Linger werd geopereerd aan een enkelfractuur en reageerde verrast. "Wat handig! Een mooi gebaar van het Havenziekenhuis, zeker als je opeens in het ziekenhuis moet blijven en geen spulletjes mee hebt kunnen nemen."

De tasjes worden in het vervolg uitgereikt aan alle patienten die onverwacht in het ziekenhuis terecht komen, zoals patienten met andere acute problemen, zieke zeelieden of slachtoffers van een ongeluk. De toilettasjes zijn mogelijk gemaakt door een gift van het Bernard Ruysfonds.

Het Havenziekenhuis biedt haar bezoekers en de bewoners van een aantal verpleeghuizen in de omgeving op zaterdag 14 februari ook een Valentijnsverrassing aan. Zij kunnen genieten van de romantische verhalen uit de eigen doktersroman van het ziekenhuis.

Tags: Zorg met Aandacht

Gerelateerde artikelen

* WK op wachtkamertelevisie

* Verkoeling in het ziekenhuis

* Valentijnsverrassing voor patienten

* Speelgoed van DaDa voor KinderHaven