15 februari parkeerverbod en aantal straten afgesloten


15 februari parkeerverbod en aantal straten afgesloten

10 februari 2015

In verband met carnavalsoptocht

De carnavalsoptocht vindt plaats op zondag 15 februari. Hiervoor zijn op deze dag vanaf 08.00 uur een aantal straten afgesloten waarbij tevens een parkeerverbod geldt. Het gaat om de straten; Bredaseweg, Gasstraat, Heuvelstraat, Arendsplein, Kloosterstraat, Zandheuvel, Sint Vincentiusstraat en
Leijsenhoek.

Gasstraat en Arendsplein

Als alle deelnemers van de optocht vertrokken zijn kan er vanaf 15.00 uur weer geparkeerd worden in de Gasstraat en op het Arendsplein.

Heuvelstraat en Bredaseweg

Voor de Heuvelstraat en de Bredaseweg geldt het parkeerverbod tot 18.00 uur; deze wegen zijn aangemerkt als afwikkelroute voor de optocht in geval van calamiteiten in de Torenstraat.

Kloosterstraat, Zandheuvel, Sint Vincentiusstraat en Leijsenhoek

De route dient vrij te zijn voor de optocht. Na het passeren van de optocht kan vanaf ongeveer 17.00 uur weer geparkeerd worden.

Voertuigen die in genoemde periode in bovenstaande straten staan geparkeerd zullen als dat noodzakelijk is, worden weggesleept.

Schoonmaakwerkzaamheden

Op maandag 16 februari wordt de route van de optocht machinaal gereinigd. Gelieve uw auto hier niet te parkeren, zodat de straat vrij is.