Open dag Santrijn


Open dag Santrijn

09 februari 2015
[IMG]

2015 wordt een belangrijk jaar voor de culturele voorzieningen in Oosterhout. In de loop van dit jaar zal het gebouw van De Bussel (met daarin het theater, Theek5 en VVV), na een grondige verbouwing en uitbreiding, opnieuw in gebruik genomen worden. Ook zal de ruwbouw van de ondergrondse
parkeergarage in het Santrijngebied worden opgeleverd.

De bouw van deze projecten verloopt voorspoedig. Langzaam maar zeker wordt duidelijk hoe deze voorzieningen er van buiten en van binnen uit gaan zien.

Op 28 februari bestaat de mogelijkheid om kennis te maken met de binnenkant van het gebouw De Bussel.

Door deskundigen van de aannemer van De Bussel (Van Wijnen Zuid) worden rondleidingen in kleine groepjes verzorgd. Ook zullen deskundigen van Korteweg-Mobilis informatie geven over de bouw van de parkeergarage.

Omdat we nogal wat belangstelling verwachten, dien je je vooraf aan te melden. Dat kan door uiterlijk 20 februari een mailtje te sturen naar bouwnieuws.zuid@vanwijnen.nl met daarin naam en aantal personen. Je krijgt een mailtje retour waarin staat hoe laat je verwacht wordt.

Helaas is het voor mindervaliden nog niet mogelijk om de bouw helemaal te bezoeken in verband met de nog ontbrekende liften. Dit zal later dit jaar wel mogelijk zijn. Houd ook rekening met de keuze van uw schoeisel, het is een bouwterrein.

En tot slot: kom op de fiets!