Right at Home gaat door met Europese uitbreiding en opent kantoor in Nederland

Right at Home gaat door met Europese uitbreiding en opent kantoor in Nederland

Master-franchisepartner breidt merk internationaal uit om een eenvoudige oplossing te bieden voor het veranderende gezondheidszorglandschap

OMAHA, Nebraska - (Business Wire)

Right at Home, een vooraanstaande thuiszorgfranchise, gaat door met het zich positioneren in de voorste gelederen van de wereldwijde thuiszorgindustrie door 2015 te starten met het vieren van de nieuwste opening in Nederland, die geleid wordt door master-franchisepartner en thuiszorgpleitbezorger Peter van de Burgt. Right at Home Nederland zal 29 januari starten met het bieden van diensten aan de snelgroeiende Nederlandse populatie ouderen--diensten die onmiddellijk de behoefte aan thuiszorg in Nederland aanpakken. Het kantoor dat gevestigd is in Alphen a/d Rijn zal de zorgbehoeften ondersteunen van de toenemende oudere bevolking, waarvan wordt verwacht dat deze in 2025 zal bestaan uit 24,8% van de bevolking van het land. Right at Home Nederland zal eenvoudige alternatieven bieden voor de huidige openbare diensten voor begeleiding en persoonlijke zorg die beschikbaar zijn in Nederland en die in een overgangstoestand verkeren, waarbij veel ouderen en hun familie geen duidelijkheid hebben over hoe zij zich het beste kunnen verzekeren van thuiszorgdiensten.

Right at Home Nederland zal zijn klantgerichte zorgoplossing aan het publiek introduceren met een kosteloos groot openingsseminar, getiteld "Uitdagingen in seniorenzorg", dat plaatsvindt op 29 januari. Het seminar zal op de locatie in Alphen a/d Rijn worden gehouden en duurt van 15.30 uur tot 16.45 uur en de volgende sprekers zullen eraan deelnemen:

* Ir. W. te Meerman MSc, Senior Managing Consultant van Berenschot: spreekt de aanwezigen toe over de wensen en behoeften van (toekomstige) ouderen en de compromissen en strategische beslissingen die hiermee verband houden.

* B. Martin, Vice-president van International Operations voor Right at Home International: spreekt de aanwezigen toe over internationale ontwikkelingen in de ouderenzorg.

De aanwezigen zullen worden uitgenodigd voor een netwerkreceptie die onmiddellijk volgt.

Met de voorspelling dat het aantal ouderen in 2050 meer dan 4,43 miljoen zou bereiken, is Nederland een belangrijke behoeftemarkt voor thuiszorg. In 2015 zullen diensten voor begeleiding en persoonlijke zorg in Nederland, waaronder thuiszorg voor ouderen, worden verwijderd uit het programma van ouderenzorgdiensten die geleid worden door de landelijke overheid. De nieuwe infrastructuur zal opteren voor decentralisatie van de ouderenzorg en het management van begeleidende en persoonlijke zorgdiensten voor de oudere bevolking overhevelen naar individuele gemeenten. Op gemeentelijk niveau zullen oudere inwoners in staat zijn gratis zorg te ontvangen, zorgvoorzieningen afhankelijk van inkomen en op aanwijzing van de arts of door het persoonsgebonden budget, een zorgvoorzieningsoptie die gebruikers in staat stelt te bepalen hoe zij het geld dat zij toegewezen hebben gekregen willen bestemmen voor de langetermijnzorgdiensten die zij willen. Door dit nieuwe proces moeten ouderen vermogen en inkomen rapporteren om de hoeveelheid zorg vast te stellen waarop zij van hun gemeente recht hebben.

Naast structurele veranderingen heeft de Nederlandse overheid het plan de gezondheidszorgkosten te reduceren die verband houden met ouderen door vrienden en familieleden van de ouderen aan te moedigen de zorg over te nemen van hen die aanvullende hulp nodig hebben. Zoals in veel landen wereldwijd blijft de toegenomen vraag naar professionele zorgverleners in Nederland stijgen, omdat vrienden en familie vaak slecht toegerust zijn om de zorg en hulp te bieden die hun oudere naaste nodig heeft. Er is dus een vraag naar professionele zorgoplossingen van kwaliteit zoals geboden door Right at Home.

"De behoefte aan thuiszorgopties voor ouderen is groter dan ooit en ons presenteren als een belangrijke gezondheidszorgoptie in Nederland zal de ontwikkeling helpen stimuleren op een terrein waar onze diensten essentieel zijn," aldus Allen Hager, oprichter en uitvoerend voorzitter van Right at Home. "Door onze samenwerking met Peter, zetten wij ons in zorg van de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren aan de ouder wordende bevolking en de algehele kwaliteit van leven van Nederlandse burgers te verbeteren."

Van de Burgt zal de ontwikkeling van franchiselocaties leiden in grote steden, waaronder Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag. De ondernemer sluit zich aan bij Right at Home na zijn zoektocht naar het bieden van een duidelijke en eenvoudige zorgoplossing in Nederland te midden van de algehele verwarring rond de dreigende veranderingen in thuiszorg en hulp en het bestuur ervan naar de gemeentes.

"Het is mijn intentie om de desorientatie en verwarring rond het nieuwe regeringsbeleid voor ouderenzorg te doen verminderen en Holland een eenvoudige bewezen thuisoplossing te bieden aan hen die zorg en hulp nodig hebben," verklaart van de Burgt. "Door Right at Home, zullen we onze clienten, de toekomstige ouder wordende generatie en hun naasten professionele zorg en rust bieden met een gepersonaliseerd, transparent en direct proces."

Right at Home's topreputatie en de groeiende behoefte aan thuiszorg voor ouderen zijn de sturende krachten geweest achter de indrukwekkende uitbreiding van het bedrijf in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Brazilie, China, Canada, Ierland, Australie, Japan en Nederland. Right at Home zal doorgaan met het bieden van de hoogste kwaliteit van zorg terwijl het merk wereldwijd uitbreidt.

OVER RIGHT AT HOME INTERNATIONAL:

Right at Home International is een wereldwijde franchiseorganisatie die gevestigd is in Omaha, Nebraska, VS, onder licentie van hun zusterbedrijf Right at Home, Inc., voor het wereldwijd leveren van master-franchises. Sinds de oprichting in 1995 is Right at Home gegroeid naar meer dan 450 locaties op vijf continenten en is het de eerste ouderenzorgfranchise die Brazilie en China betreedt. De Right at Home-franchises, die onafhankelijk eigendom zijn en onafhankelijk opereren, bieden thuiszorg en hulp aan ouderen en gehandicapte volwassenen die onafhankelijk willen blijven leven. Zorgverlenend personeel wordt diepgaand gescreend en getraind voor zij bij de client thuis komen. Ga voor meer informatie over Right at Home International naar rahglobal.com of bezoek voor specifieke informatie over de landen die we dienen onze master-franchisenemers op http://www.rahglobal.com/why-us/our-owners/.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

MEDIACONTACT:

No Limit Agency

Jackie Minchillo, +1 312.526.3996

jackie@nolimitagency.com

Zie het origineel.