Bijscholingen VVTT voorjaar 2015


De Vereniging van Tafeltennis Trainers organiseert al jaren bijscholingen met interessante tafeltennis specifieke thema's. Voor enkele bijeenkomsten zijn de data en het programma al bekend. Het volgen van bijscholingen levert voor trainers punten op voor licentiebehoud. Onderstaand de
eerstvolgende bijeenkomsten.
Zaterdag 28 februari 2015
Bijeenkomst Trainers-2,
Thema: Warming-up en oefenvormen voor beginners
NK-A Zwolle, Landstede Sportcentrum
10:00-13:00 uur
Na een zeer geslaagde eerdere bijeenkomst voor trainers-2 organiseren VVTT, NTTB en de organisatie van de NK ook in 2015 weer een technische bijeenkomst voor trainers 2.


Woensdag 28 maart 2015
Thema: Corrigeren
ttv Megacles, Maaslandlaan 3, Weert
19:30-22:30 uur
Inleider: Theo Rieken
Voor: Trainers 2 en 3
Een bijeenkomst in samenwerking met SLT afdeling Limburg.


Technische bijeenkomsten in de afdeling
Naast de reeds bekende technische bijeenkomsten probeert de VVTT ook steeds meer en beter op de wensen en behoeften van onze leden en alle overige trainers en belangstellenden in te spelen. Onder andere doen wij dat door aan de afdelingen een bijna compleet verzorgde bijscholing aan te bieden.
De afdeling kiest een of meerdere thema's en nodigt de potentiele deelnemers uit, de VVTT zorgt voor alle overige werkzaamheden en zorgt voor een onderhoudende, leerzame en interessante invulling van de avond. De deelnemers ontvangen na afloop een certificaat als bewijs van deelname en
krijgen een aantekening voor het behoud van hun trainerslicentie.
Voor een vast bedrag een totaal verzorgde avond voor het technische kader uit uw afdeling. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Frank du Bois (frank.dubois@vvtt.nl)


Voor meer informatie over de bovenstaande bijeenkomsten ga naar: www.vvtt.nl of mail naar frank.dubois@vvtt.nl


NTTB/MSK
VVTT/FDB