Aankondiging Nationaal Lichtcongres NSVV 29 januari "Licht Verrijkt"

Op donderdag januari a.s. zal in Euretco in Hoevelaken het Nationale Lichtcongres plaatsvinden. De Nederlandse Stichting Voor Verlichtingskunde (NSVV) zal tijdens dit congres haar nieuwe voorzitter voorstellen. Bovendien zal de nieuwe huisstijl, website en strategie van de Stichting worden

onthuld. Veel nieuws dus! Daarnaast biedt het congres bezoekers in een dag een brede kijk op de belangrijkste trends en ontwikkelingen in het lichtvakgebied.

Veelzijdig dagprogramma

In het programma gaan we in op de vele aspecten van licht en verlichting. Waar staan we nu en waar gaan we naar toe? Een korte greep uit de onderwerpen van de boeiende kennissessies zijn bijvoorbeeld "Lichttherapie bij chronische werkstress", "Politiekeurmerk: Sociale veiligheid en verlichting" en natuurlijk komt de kakelverse nieuwe richtlijn "Lichthinder" van de NSVV aan bod. Ook komt Dyana Loehr van Rijkswaterstaat vertellen over de resultaten van de energiebesparingen in 2014 vanuit het energieakkoord bij gemeenten, provincies en Rijkwaterstaat.

Bedrijvenmarkt

Tijdens de bedrijvenmarkt is er ruimschoots aandacht voor diverse lichtproducten in de markt en de gelegenheid elkaar te ontmoeten en te netwerken. Het congres is bedoeld voor iedereen uit de verlichtingswereld: overheid, industrie, elektriciteitswereld, architecten, consultants, ontwerpers en installateurs, kennisinstituten en onderwijsinstellingen.

Kosten en inschrijven

Leden NSVV 135 Euro

Niet leden 95 Euro

Studenten/gepensioneerden 75 Euro

Inschrijven doet u via www.nsvv.nl

Informatie over het congrescentrum

Euretco B.V.

Koninginneweg 1

3871 JZ Hoevelaken

www.euretco.com

Wij verwelkomen u graag op 29 januari in Hoevelaken (Euretco).