College op werkbezoek in Rheeze-Diffelen


29 januari 2015

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Hardenberg brengt op vrijdagochtend 30 januari 2015 een werkbezoek aan Rheeze-Diffelen.

Het werkbezoek start om 09.00 uur bij restaurant De Rheezerbelten. Hier heet voorzitter Enrico Hans van Plaatselijk Belang Rheeze-Diffelen het college welkom. Vervolgens wordt het college geinformeerd over de duurzame aanpak en werkwijze van De Rheezerbelten.

Rond 10.00 uur stapt het college op de fiets voor een fietstocht door het gebied, waarbij enkele (infrastructurele) zaken onder de aandacht van het college worden gebracht.
Als volgende onderdeel van het werkbezoek, neemt het college een kijkje in het atelier van kunstschilder Thijs Buit aan de Rheezerbrink.

Fietstocht
Daarna wordt de fietstocht vervolgd richting camping 't Veld aan de Grote Beltenweg. Hier vertelt de familie Van der Veen het college over het reilen en zeilen van de camping. Het werkbezoek wordt hier rond 12.00 uur afgesloten.

Het college van B&W bezoekt iedere maand een kern, wijk of bedrijventerrein in de gemeente. Het volgende werkbezoek is op vrijdag 13 februari 2015. Het college gaat dan op bezoek bij een bedrijventerrein.