HANDEN UIT DE MOUWEN BIJ BIEZE IN BORGER

Door VVD Drenthe op 25 jan 2015 - Zaterdag 24 januari ging de actie Handen uit de Mouwen van start. En hoe! De renovatie van het gerenommeerde Hotel Bieze in Borger werd slagvaardig ter hand genomen. Door maar liefst 5 kandidaat-Statenleden. Onder toeziend oog van lijsttrekker en kartrekker Henk Brink.

De ploeg bestond uit Liesbeth Staal, Gretha Netjes, Jan Smits, Ton Serlie en Paul Moltmaker. Onder aanvoering van Henk Brink. En met behulp van de nieuwe eigenaren Pieter-Jelle Hoogsteen en zijn partner Elly. Zij zorgden tevens - zoals het goede gastheren betaamt - voor de versterking van de inwendige mens.

Medio maart gaat Bieze in Borger opnieuw open als Restaurant Hotel. Maar voor die tijd moet er nog heel wat gebeuren. Dus diende er druk gesausd, geschuurd, gesopt, gewit en gebuffeld te worden. Hetgeen blijkbaar de gemiddelde VVD-er wel is toevertrouwd. Dus werden er flinke vorderingen gemaakt.

Drenthe kan gerust zijn. Er dient zich een ploeg Statenleden aan die gewend is de handen te laten wapperen, klussen op te pakken en schoon schip te maken. Daarnaast hebben zij er voor gezorgd, dat de campagnekas weer een substantiele bijdrage rijker is.