Staat ook uw bedrijf op de Bewust Wonen Westerkwartier beurs?


De gemeenten Grootegast, Leek, Marum en Zuidhorn organiseren in samenwerking met de Adviescommissie Bouwen en Wonen Zuidhorn en de welzijnsorganisaties in het Westerkwartier op dinsdag 21 april 2015 van 10:00 tot 15:30 uur in De Postwagen in Tolbert, de beurs `Bewust Wonen Westerkwartier'.
Deze beurs is bedoeld voor alle zelfstandig wonende senioren in het Westerkwartier die willen weten hoe zij hun woning veilig, comfortabel en duurzaam kunnen maken om zo langer zelfstandig te kunnen blijven wonen

Alle informatie over langer zelfstandig wonen op een beurs

Op de beurs kunnen senioren bij verschillende stands informatie inwinnen over sociale ondersteuning en zorgvoorzieningen, energiezuinige maatregelen en nieuwbouwplannen voor seniorenwoningen. Ook worden enkele lezingen verzorgd en kan ter plekke de huistest ( www.huistest.nl[IMG] ) worden
gedaan, om erachter te komen welke maatregelen senioren kunnen nemen om hun woning toekomstbestendig te maken. Deelnemers aan de beurs zijn onder meer gemeenten, zorg- en welzijnsorganisaties, Slim Wonen Westerkwartier en verschillende bedrijven.

Producten en middelen van uw bedrijf presenteren?

Levert uw bedrijf producten en middelen die senioren helpen langer zelfstandig te wonen? Dan kunt u deze op de beurs presenteren. Wilt u meer informatie of uw bedrijf aanmelden? Stuur dan een e-mail naar bewustwonenbeurs@gmail.com[IMG] .

Aanmelden kan tot 1 februari 2015.