Vogels in de winter


Kom ook naar de gezellige middag op De Baak en ontdek hoe we de vogels tijdens de koude wintermaanden kunnen helpen.

Woensdagmiddag 28 januari a.s. van 14.00 uur tot 16.00 uur zal de eerste Baakbelevenis van het nieuwe jaar plaatsvinden, zorg dat je het niet mist! Tijdens deze gezellige activiteit leer je alles over vogels en hoe zij de barre winter overleven.

Voer

We gaan aan de slag om de vogels in deze koude periode te helpen. Kies je eigen vogelsoort en ga op onderzoek naar wat deze vogel graag eet. Wanneer je hier achter bent gekomen, kun je voor deze vogelsoort een extra lekkere smulmaaltijd samenstellen. Ook halen we de vogelpindakaas uit de kast
om een lekkere snoepdennenappel te maken. Of rijg je liever een mooie voerslinger aan elkaar?

Speurtocht

Voor de speurneuzen onder ons is om het terrein van De Baak heen een spannende vogelzoektocht uitgezet. Kun jij alle vogels terugvinden? Iedereen is van harte welkom om mee te doen met deze winterse activiteit, deelname is gratis.

Volg NME De Baak op Facebook en je bent altijd op de hoogte van de laatste activiteiten op kinderboerderij de Baak. NME De Baak organiseert activiteiten op het gebied van natuur- en milieueducatie in Beverwijk en omgeving. De kinderboerderij is gevestigd aan de Westerhoutweg 18 te Beverwijk.

Beverwijk, 22 januari 2015.