Vervangen straatverlichting Coevorden en Dalen


dinsdag 20 januari 2015

De gemeente Coevorden gaat in januari en februari een groot deel van de lampen van de straatverlichting in Coevorden en Dalen vervangen. De lampen van de straatverlichting hebben een levensduur van ongeveer vier jaar, daarna is vervanging nodig. Het gaat in totaal om ongeveer 3500 lampen.

Woont u in Coevorden of Dalen en brandt er een lamp in uw straat minimaal? Dan hoeft u hiervan geen melding te maken. Binnen enkele weken wordt deze lamp vervangen.

Is er een lamp kapot, dan kunt u dat als volgt melden:

* Telefonisch: via de Meldingenlijn van de Buitendienst, telefoon 14 0524. Voor dringende meldingen buiten kantoortijden kunt u bellen met de storingsdienst: (0524) 598500. U kunt uw melding en uw telefoonnummer inspreken op het antwoordapparaat, dan wordt u zo snel mogelijk teruggebeld door
de opzichter die dienst heeft.
* Digitaal: op onze website vindt u onder het kopje 'Direct regelen' de link naar 'Melding openbare ruimte'. Hier kunt u vierentwintig uur per dag een melding doen via een webformulier. Dit kan met of zonder DigiD. Met DigiD heeft als voordeel dat uw persoonsgegevens op het digitale
formulier al zijn ingevuld.

Als er een nummer op de lantaarnpaal staat, geeft u dat dan ook door. Heeft de lantaarn geen nummer, dan geeft u het dichtstbijzijnde perceelnummer door van de straat waarin de lantaarn zich bevindt.

In behandeling

Wanneer de gemeente uw melding heeft ontvangen wordt dit doorgegeven aan Ziut. Reparatie is niet altijd direct mogelijk. In dat geval krijgt de lantaarn een sticker waarop vermeld staat dat de schade bekend is en de reparatie in behandeling is.