Werkzaamheden Paleisstraat en Dam

9 januari 2015

Van 19 januari tot en met 13 maart 2015 voeren het GVB en stadsdeel Centrum werkzaamheden uit aan het spoor op de Dam en de bestrating in de Paleisstraat. Verkeer in de Paleisstraat wordt omgeleid, op de Dam wordt verkeer langs het werkterrein geleid.

Dam en Paleisstraat

Stadsdeel Centrum en het GVB voeren van maandag 19 januari tot en met vrijdag 13 maart 2015 werkzaamheden uit aan het tramspoor op de Dam en de bestrating in de Paleisstraat.

Werkzaamheden

De Paleisstraat en het tramspoor op de Dam worden zeer intensief gebruikt en zijn aan onderhoud toe. Op de Dam gaat het GVB het tramspoor en de bestrating bij het spoor tussen Rokin en Damrak vervangen. In de Paleisstraat tussen Rokin en Nieuwezijds Voorburgwal worden de fietsstrook en de rijbaan opnieuw bestraat.

Bereikbaarheid

Tijdens de werkzaamheden in de Paleisstraat wordt verkeer omgeleid met borden. Op de Dam wordt het verkeer tijdens de werkzaamheden langs het werkterrein geleid. De woningen, winkels en bedrijven op de Dam en in de Paleisstraat blijven bereikbaar. Laden en lossen blijft ook mogelijk.

De omwonenden zijn hierover geinformeerd per brief.