NLdoet 2015: doet u ook mee?


Op 20 en 21 maart 2015 steken vele maatschappelijk betrokken Nederlanders de handen uit de mouwen tijdens NLdoet. Dit is de grootste vrijwilligersactie van Nederland, georganiseerd door het Oranje Fonds.

Heeft u een maatschappelijke organisatie waar vrijwilligers nodig zijn voor een leuke klus of activiteit? Meld uw klus dan aan op www.nldoet.nl. Als u dit voor 31 januari doet, dan kan het Oranje Fonds een bijdrage geven van maximaal EUR 400,-.

Hulp nodig?
Heeft u hulp nodig om een leuke klus te verzinnen, wilt u meer publiciteit voor uw klus of wilt u weten hoe u meer vrijwilligers kunt krijgen? Kijk op www.nldoet.nl in de map downloads onder het kopje klusaanbieders en lees hier eens verder. Of gebruik de `Klushulp'. Deze rekent bijvoorbeeld
precies uit hoeveel verf en mensen u nodig heeft. Ook kunt u op de website inspiratie opdoen aan de hand van de voorbeelden van voorgaande deelnemers.

Meer weten?
Heeft u als maatschappelijke organisatie plannen om mee te doen met NLdoet? Wilt u overleggen over de mogelijkheden of bent u op zoek naar inspiratie? Neem dan contact op via nldoet@oranjefonds.nl.