Het beste idee van Waalwijk


Het beste idee van Waalwijk

Gemeente Waalwijk organiseert `Het beste idee van Waalwijk: gezond bewegen voor 55+'. Heeft u een goed idee om 55-plussers gezond aan het bewegen te krijgen? Meld u aan voor 3 februari 2015 en maak kans op een geldbedrag om uw idee uit te voeren.
Het idee kan een activiteit of sportvoorziening zijn. Ook ideeen om ouderen met een beperking en/of chronische aandoening te laten bewegen of sporten zijn welkom. De gemeente toetst alle ideeen op haalbaarheid/realiseerbaarheid.

Aanmelden
Om uw idee aan te melden, vult u dit aanmeldformulier `Het beste idee van Waalwijk' in. Beschrijf uw idee en geef aan hoeveel geld u denkt nodig te hebben. U kunt maximaal EUR 5.000,- aanvragen. U kunt uw idee ook onder de aankondiging op de Facebookpagina van gemeente Waalwijk plaatsen. Het
aantal `likes' telt mee in de beoordeling van de ideeen.
Het beste idee
Dinsdagavond 24 februari krijgt u vijf minuten om uw idee voor een panel te presenteren. Dit panel van sportliefhebbers kiest de winnaars. De winnaars krijgen een geldbedrag van maximaal EUR 5.000,- om hun idee uit te voeren. Er is maximaal EUR 15.000 beschikbaar.

Voorwaarden
Voor `Het beste idee van Waalwijk: gezond bewegen voor 55+' gelden de volgende voorwaarden:
- ideeen zijn bedoeld voor 55+;
- ideeen stimuleren sport en bewegen;
- ideeen zijn goed voor de Waalwijkse sport;
- ideeen zijn nieuw voor Waalwijk;
- deelnemers zijn inwoners van Waalwijk, Sprang-Capelle of Waspik, maar ook professionele en vrijwilligersorganisaties, vrijwilligersinitiatieven en sportaanbieders zoals sportverenigingen, fysiotherapeuten, zorginstelling e.d.

Ondersteuning
ContourdeTwern ondersteunt bij uitwerking van ideeen, tot stand brengen van samenwerking tussen verschillende partijen en oefenen van de presentatie. Vraag om ondersteuning via e-mail infowaalwijk@contourdetwern.nl of bel 0416 - 33 34 45.

Terug

* Gepubliceerd: 15-12-2014