Kinderzwerfboek-Station in CJG straks ook in andere dorpen


(15-01-2015)
Lees deze pagina voor

Sinds 2 december 2014 heeft het CJG een Kinderzwerfboek-Station geopend in Nieuwerkerk aan den IJssel aan het Raadhuisplein 35. In het Kinderzwerfboek-Station kun je een GRATIS Kinderzwerfboek halen om te lezen en (terug)brengen. In 2015 gaan ook op de andere CJG locaties in Moordrecht en
Zevenhuizen Kinderzwerfboek-Stations open.

Met lezen, later meer kans

Voorlezen en lezen is ontzettend gezellig, zowel voor het kind als voor de ouder. Veel ouders zijn het hier gelukkig mee eens. Rond half februari opent Stichting Bibliotheek De Groene Venen een nieuwe bibliotheeklocatie in De Batavier te Nieuwerkerk aan den IJssel. Ben je tussentijds op zoek
naar een leesboekje voor je kind? Kom dan gerust langs het Kinderzwerfboek-Station tijdens de openingstijden van het CJG.

Kinderzwerfboek `Neem me mee, lees me en laat me weer zwerven...'

Het idee van Kinderzwerfboek is simpel: kinderboeken met een zwerfsticker worden overal op zwerfloketten achtergelaten. Kinderen mogen deze boeken gratis meenemen om te lezen en ze daarna weer achterlaten om verder te zwerven.

Nog meer zwerfboeken gezocht!

Heb jij nog kinderboeken die niet meer gelezen worden? Gun je ander ook leesplezier met jouw boek? Lever ze dan in bij het zwerfstation CJG Nieuwerkerk en laat ook jouw boeken zwerven!

Meer informatie ?

Ga naar www.cjgzuidplas.nl of www.kinderzwerfboek.nl voor meer informatie en andere zwerflocaties om boeken mee te nemen of te laten zwerven.