Files ontlopen met korting op trailerparking Theemsweg


Tot 31 maart kunnen snelle beslissers een korting krijgen van EUR250,- op het abonnement voor trailerparking Theemsweg (Botlekgebied). Deze bewaakte parkeerplaats is door het Havenbedrijf Rotterdam in september geopend en heeft 107 plaatsen voor geladen en ongeladen trailers.


Foto: De Verkeersonderneming

De locatie Theemsweg is een vervolg op de eerste specifieke trailerparking aan de Van Meelstraat op bedrijventerrein Waalhaven-Zuid waar vrijwel alle 71 parkeerplaatsen verhuurd zijn. De trailerparkeerplaatsen bieden naast een vaste parkeerplaats ook een ideale ontkoppelplek. Materieel en
lading staan achter een hek en onder toezicht van camera's. De parkeerplaats is 24 uur per dag in- en uit te rijden. Parkeren van ADR trailers en trekkende voertuigen is niet toegestaan.



Voordelen
Door ontkoppeling kan men flexibeler reageren op wegwerkzaamheden en congestie, rij- en wachttijden optimaliseren en het is veiliger. Ook kan men door ontkoppelen Euro 6 trekkers zo efficient mogelijk inzetten op de Maasvlakte.

Abonnement
De parkeerplaatsen zijn toegankelijk met een jaarabonnement dat vijf toegangspassen omvat voor de eigen vaste parkeerplaats. Voor meer passen is de borg EUR 50,- per pas. Ter introductie zijn de eerstvolgende 20 nieuwe abonnementen, eenmalig, EUR 250,-goedkoper (mits afgesloten voor 31
maart 2015). De normale prijs is EUR 1000,-. De Verkeersonderneming wil zo de aantrekkelijkheid van het gebruik van de betaalde parkeerplaatsen als ontkoppelplek verhogen.

Informatie en boeken
PCH Parking & Facility Services voert namens het Havenbedrijf Rotterdam het beheer van de beveiligde trailerparking uit. Informatie over trailerparing en tarieven.
Voor een abonnement met korting kunt u ook Parking & Facility Services emailen: info@truckparkingrotterdam.com.

Bron artikel ; De Verkeersonderneming 7-1-2015

Over het Havenbedrijf Rotterdam
Feiten en cijfers Havenbedrijf Rotterdam N.V. en de Rotterdamse haven
Terug