Vacature Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand


Het college van burgemeester en wethouders van Ameland is op zoek naar enthousiaste kandidaten voor de functie van

Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand m/v

Functie

In de gemeente Ameland worden per jaar ongeveer 70 huwelijken voltrokken. U voltrekt het huwelijk op een door de gemeente aangewezen trouwlocatie. Voor het huwelijk heeft u contact met het aanstaande bruidspaar. Zo kunt u kennis met hen maken en kunt u persoonlijke details opnemen voor de
huwelijksspeech. Na de benoeming door het college, de beediging bij de rechtbank en enige training bent u volledig bevoegd tot het voltrekken van huwelijken.

Profiel

Wij zoeken kandidaten met een goede mondelinge uitdrukkingsvaardigheid die voldoende beschikbaar zijn per jaar om minimaal tien huwelijken te voltrekken. Tevens vragen wij uw bereidheid om op kosten van de gemeente Ameland een korte cursus te volgen.

Arbeidsvoorwaarden

Aan de buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand wordt per voltrokken huwelijk een vergoeding beschikbaar gesteld op grond van de rechtspositieregeling buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand.

Informatie

Voor nadere informatie over de hiervoor genoemde functie kunt u contact opnemen met Pedro Kooiker. Hij is tijdens kantooruren te bereiken via telefoonnummer (0519) 555 580.

Interesse?

Belangstellenden worden uitgenodigd hun sollicitatie binnen 10 dagen te richten aan het college van burgemeester en wethouders van Ameland, Postbus 22, 9160 AA Hollum-Ameland, onder vermelding van "sollicitatie BABS" linksboven op de enveloppe.