Symposium xSAMPLES 2015 op 15 januari


Gepubliceerd op
12 januari 2015

Door
Plant Research International (PRI)

Multiplex detection in the Agro-Food domain

Op 15 januari organiseert Wageningen UR samen met de firma Luminex een symposium over multiplex detectie van pathogenen van planten en dieren. Die technieken zijn van belang voor de gezondheid van planten, dieren en mensen.

Controleer uw cookie-instellingen

Tijdens het Engelstalige symposium geven medewerkers van National Food Institute in Denemarken, de DNA Green Group, Luminex en Wageningen UR presentaties.

Dit symposium is een uitstekende gelegenheid om wetenschappelijke en technische ervaringen op het gebied van multiplex detectie te delen en up-to-date geinformeerd te worden over nieuwe innovatieve multiplex detectie technieken en toepassingen binnen de topsector Agri & Food.

Er zijn op dit symposium uitgebreide mogelijkheden om te spreken met de onderzoeksleiders op het gebied van ontwikkeling en toepassing van multiplex detectie technieken in diergezondheid, plantgezondheid en voedselveiligheid. In drie sessies wordt een verscheidenheid aan onderwerpen
gepresenteerd op het gebied van innovatieve immuno- en moleculaire diagnostiek en gebruiksmogelijkheden in de topsectoren Agri & Food en Tuinbouw & Uitgangsmaterialen.

De xSAMPLES bijeenkomst 2015 vindt plaats op donderdag 15 januari, van 10.00 - 17.00 uur in Impulse op Wageningen Campus.

* ing. W (Willem) Stol
Contactpersoon ing. W (Willem) Stol
Contactformulier

Plant Research International (PRI)

Planten geven leven

* WBL zuiveringslocatie Goud voor Waterschapsbedrijf Limburg (WBL)
* hoorzitting SMK Barometer Duurzaam Terreinbeheer verlengd tot 1 maart 2015
* tweede kamer Kamer wil duidelijkheid over laagrisicomiddelen

Meer nieuws



Programma

* Flyer

Deelname

Registreren kan tot 12 januari via xsamples@wur.nl of door contact op te nemen met Willem Stol via +31 317480 561.