GEERT ROELES ONDERSCHEIDEN MET STIKKER PLAQUETTE

Door VVD Drenthe op 11 jan 2015 - Tijdens de Nieuwjaarsreceptie van de VVD-Coevorden is oud-wethouder en -raadslid Geert Roeles onderscheiden door het VVD Hoofdbestuur. Hij kreeg door Ger Jaarsma de Mr. Stikker Plaquette uitgereikt. Vanwege zijn onvermoeibare inzet voor de VVD en zijn jarenlange betrokkenheid bij het Openbaar Bestuur in de Gemeente Coevorden en Provincie Drenthe.

De Stikker Plaquette is bestemd voor VVD-ers die hun sporen verdiend hebben door hun inzet in het politieke bestuur. Daarmee krijgt hij de eer die hem toekomt. Geert Roeles was in de afgelopen periode wethouder in Coevorden. Eerder was hij raadslid in Sleen en Coevorden en Statenlid van Drenthe. Zijn politieke werkzaamheden binnen het Drentse Openbaar Bestuur omspannen een periode van maar liefst 28 jaar.

Geert Roeles had niet in de gaten dat hem de eer te beurt viel. Hij was dan ook compleet overdonderd. Maar daardoor niet minder erkentelijk. Landelijk Bestuurslid Ger Jaarsma noemde Geert pragmatisch, humorvol en benaderbaar. In een reactie toonde Geert zich onder de indruk. En, zoals altijd, nog steeds uiterst strijdbaar: "Als VVD gaan wij onverdroten voort. Want onze Gemeente verdient het."

De Nieuwjaarsreceptie van de VVD Coevorden werd gehouden op zaterdag 10 januari 2015 in Restaurant Hegen in Wezup.