Andre Kuipers gaat de theaters in met een serie theatercolleges

Zojuist is bekend geworden dat Andre Kuipers vanaf 11 januari 2015 negentien theatercolleges door het hele land zal geven. Alle speeldata en deelnemende theaters zijn te vinden op www.andrekuipers.com

Het theatercollege is een unieke gelegenheid voor jong en oud om te leren over het heelal. Als Europees recordhouder van de langste ruimtereis is Andre Kuipers als geen ander in staat om uit eigen ervaring te vertellen hoe het is om in het heelal te leven en te werken. In begrijpelijke taal legt hij uit hoe het is om astronaut te worden en te zijn. Aan de hand van vele video's en foto's beleeft het publiek Kuipers missie naar het International Space Station tot in detail en leert het publiek dat de aarde zelf in feite ook een 'ruimteschip' is met beperkte voorraden.

Kaarten exclusief verkrijgbaar via www.andrekuipers.com en de Nationale Theaterkassa 0900 9203 (45cpm) www.ntk.nl.

De eerste try-out heeft inmiddels plaatsgevonden op 9 november j.l. in een uitverkocht theater Castellum te Alphen aan den Rijn. De enthousiaste reacties van het (jonge) publiek waren voor Andre een extra bevestiging om daadwerkelijk met de theatercolleges op tournee te gaan.