Kerstbomen ophalen


05 January 2015 15:45

Van maandag 5 januari tot en met vrijdag 9 januari 2015 rijdt de Afvalstoffendienst weer de kerstbomenroutes. In deze periode kunt u uw kerstboom op de ledigingsdag van uw container voor 7.30 uur aan straat aanbieden.

Maakt u gebruik van een ondergrondse-, een semi-ondergrondse of een gezamenlijke container? Dan kunt u, tijdens deze kerstbomenactie, op onderstaande data uw kerstboom voor 7.30 uur aan straat aanbieden. Leg de kerstbomen zoveel mogelijk verzameld en duidelijk zichtbaar aan straat.

* Maandag 5 januari: Molenhoek, Hintham, De Hoeven, Engelen, Maaspoort (Schepenbuurt, Schoutenbuurt en de Valleien).
* Dinsdag 6 januari: De Borchen (oost), Centrum Rosmalen, Sprokkelbosch, Aawijk, Graafseweg, Lagelandstraat, Maaspoort (Zilverlinde, de Polders, Italiaanse buurt).
* Woensdag 7 januari: Groote Wielen (De Hoven), de Borchen (west), Overlaet, de Pettelaar, Den Bosch Zuid, Hekellaan, de Meerendonk, de Donken, de Morgen, de Buitenpepers, Eikendonkplein e.o., de Hofstad en de binnenstad van 's-Hertogenbosch.
* Donderdag 8 januari: Maliskamp, Kruisstraat, Boschveld, Deuteren, Schutskamp, Henriettewaard, Bokhoven, Haverleij, Eimeren (Maaspoort), Rompertcentrum, Muziekbuurt, de Vliert (Aartshertogenlaan en Antoon der Kinderenlaan), Orthen, Paleiskwartier, Nuland en Vinkel.
* Vrijdag 9 januari: Kruiskamp, Empel, de Slagen, Hambaken, Rompert.

Houdt u er rekening mee dat de kerstbomenroutes door speciale wagens worden gereden. Zorg ervoor dat zowel uw container als de kerstboom voor 7.30 uur aan straat staat.