Nieuwe indeling wijkagenten


Laatste update: 02-01-2015 | 12:08

Krimpenerwaard - Door de gemeentelijke herindeling gaan de wijkagenten in de Krimpenerwaard (K5) hun werkgebied anders verdelen. Zij gaan dan werken in de Krimpenerwaard-Oost en -West. De wijkagenten zijn op deze manier in hun gebieden voor meerdere kernen aanspreekbaar. De kans dat `uw'
wijkagent er niet is, wordt zo een stuk kleiner.

De wijkagenten Ooms, Koene en Manschot werken vanaf 2 januari 2015 in de Krimpenerwaard-West en zijn aanspreekbaar voor de kernen Lekkerkerk, Krimpen a/d Lek, Ouderkerk, Gouderak en Berkenwoude.

De wijkagenten Bruinius, Van Hemmen, Van der Bas en Buis werken aan oostkant van de Krimpenerwaard. Zij zijn aanspreekbaar voor de kernen Schoonhoven, Stolwijk, Haastrecht, Bergambacht, Vlist en Ammerstol.



Twitteraccounts

Deze wijziging heeft ook consequenties voor de bestaande twitteraccounts. De oude wijkagentenaccounts komen te vervallen en worden vervangen door twee twitteraccounts die overeenkomen met de nieuwe wijkagenten-indeling. Het account @PolK5_wijkwest vervangt de accounts @wijkagentlkk,
@Wijkagentpat en @Wag_Ouderkerk en @WijkagentJos (de volgers van dit laatste account gaan automatisch mee).

Het account @PolK5_wijkoost vervangt de accounts @wijkagentVlist, @wijkagentTon en @wijkagentjacq (de volgers van dit account vaan automatisch mee.

De bij u bekende accounts van de afzonderlijke wijkagenten binnen de Krimpenerwaard (K5) blijven tijdelijk nog actief, stap daarom snel over naar de nieuwe accounts.