Vandaag opnieuw vervoer slachtoffers MH17

Mogelijk extra verkeersdrukte vanwege vakantieverkeer

25-07-2014 | Rijkswaterstaat Verkeer- en Watermanagement | persbericht

Het is vandaag drukker op de weg dan de afgelopen dagen. Dit komt doordat er meer vakantieverkeer onderweg is. Daarom roept Rijkswaterstaat weggebruikers ook vandaag op tijdens het passeren van de colonne met slachtoffers van de vliegramp niet te stoppen op de rij- en/of vluchtstroken. Ook langs de snelweg staan wordt om veiligheidsredenen afgeraden. Dit kan tot gevaarlijke situaties leiden.

De colonne wordt opnieuw onder politiebegeleiding over de A2 en de A27 naar Hilversum vervoerd. Naar verwachting zal het vervoer aan het begin van de avond plaatsvinden.

Enkele kilometers voor en na de colonne maakt de politie de weg vrij. In zuidelijke richting zijn de wegen open voor het verkeer, maar wordt de snelheid teruggebracht naar 70km/h. De afrit Bilthoven/Maartensdijk (nummer 32) op de A27 zal tijdig worden afgesloten voor het overige verkeer om een veilige doorgang van de colonne te garanderen.

Weggebruikers moeten vanavond op en rondom de route tussen Eindhoven en Hilversum rekening houden met de tijdelijke wegafsluitingen en hiermee gepaard gaande verkeershinder. Rijkswaterstaat adviseert weggebruikers de actuele verkeersinformatie in de gaten te houden. Volg Rijkswaterstaat op Twitter voor de laatste updates.