Gemeente Wassenaar

Informatie Fietstunnel Den Deijl

Informatie Fietstunnel Den Deijl

Op woensdag 14 december zijn de betonnen tunnelelementen geplaatst. Rond 07.00 uur is de eerste van de twaalf tunnelelementen geleverd. Aansluitend zijn de tunnelelementen één voor één geplaatst in de uitgegraven bouwkuip. Om 17.00 uur konden wethouder verkeer Dienke Dekker en wethouder financiën Marc van Dijk de eerste stap zetten IN de fietstunnel om elkaar te feliciteren met dit fantastische resultaat.

Informatiekeet gesloten van 23 december tot 9 januari

In de kerstperiode van vrijdag 23 december 2011 tot maandag 9 januari
2012 is de informatiekeet gesloten. Vanaf maandag 9 januari bent u weer van harte welkom in de informatiekeet voor vragen en het bekijken van bouwtekeningen en de planning.

De informatiekeet is geopend op werkdagen tussen 08.00 tot 16.30 uur en op donderdagmiddag tot 18.00 uur. Uiteraard kunt u ook altijd uw vraag per e-mail stellen via fietstunnel@wassenaar.nl.

Wekelijks inloopspreekuur wethouder in de informatiekeet Verkeerswethouder Mw. Dienke Dekker houdt wekelijks spreekuur op dinsdagmiddag van 16:30 uur tot 17:30 uur. U kunt zonder het maken van een afspraak langskomen. Rond de kerstperiode vindt er op de dinsdagen
27 december, 3 en 10 januari geen inloopspreekuur plaats.

Actuele informatie

Kijk voor actuele informatie en meer foto' over het project en de werkzaamheden op www.wassenaar.nl/fietstunnel. Ook kunt u zich abonneren op de digitale nieuwsbrief door een e-mail te sturen aan fietstunnel@wassenaar.nl. U ontvangt deze nieuwsbrief en eventueel aanvullende informatie dan digitaal van ons. Via dit e-mailadres kunt u ook (algemene) vragen stellen.


* 19 december 2011