Option N.V.

Contact for Media

Option Team - AxiCom PR

E-mail: option@axicom.com

Tel +44 20 8392 4050

Option: press@option.com
14/12/2011

Nieuwe en M2M-toestellen binnenkort met 4G-snelheden

AT&T introduceert nieuwe 4G-modules in het Mobile Broadband Accelerator-programma

Succesvolle uitbreiding van het 3G Access-programma met de nieuwste technologie van Option, Sierra Wireless en Telit

DALLAS, 14 dec. 2011 â Het leiderschap van AT&T* in mobiele breedband en de toepassing van 4G-technologie wordt vandaag bewezen door het steeds groter wordende aanbod draadloze modules voor geavanceerde connected devices. Het uitgebreide en herdoopte programma omvat een snellere netwerktechnologie, bijkomende vormfactoren en toestelleveranciers, waarbij de makers van de nieuwe generatie consumentenelektronica, geïntegreerde computersystemen en machine-to-machinetoepassingen (M2M) toegang tot een efficiëntere weg naar productie wordt aangeboden.

Door de samenwerking met de toonaangevende makers van deze draadloze modules Sierra Wireless, Telit en Option, zal AT&T het programma niet alleen uitbreiden naar de HSPA+ en LTE-technologie maar ook naar modules die werden ontwikkeld voor automobiel- en industriële toepassingen. Sierra Wireless zal verschillende nieuwe modules introduceren, waaronder de SL8080 en SL8090, ontworpen voor productielijnen met een hoog volume, en de MC7700, de eerste 4G LTE-module in het Mobile Broadband Accelerator-programma. Twee nieuwe 4G HSPA+-modules, inclusief de GTM601 LGA-module, van Option en vier nieuwe modules van Telit zullen worden ontworpen voor consumenten-, automobiel- en industriële toepassingen. AT&T zal in totaal 24 mobiele-breedbandmodules voor het Mobile Broadband Accelerator-programma certificeren.

"We zijn bezig met het updaten van de naam en de inhoud van ons succesvolle 3G Access-programma om de nieuwste 4G-technologie te integreren", aldus Glenn Lurie, directeur van emerging device, resale en partnerships, AT&T. "We willen bedrijven helpen om zo economisch verantwoord en snel mogelijk naar de markt te trekken, door hun kostenefficiënte alternatieven aan te bieden zonder dat ze aan technologische vooruitgang moeten inboeten."

Sinds de oprichting van ons bedrijf dat zich richt op het draadloos verbinden van nieuwe categorieën opkomende toestellen eind 2008 is AT&T uitgegroeid tot een duidelijke leider in één van de snelst groeiende takken van de draadloze technologie. Consumenten en bedrijven doen een beroep op het draadloze netwerk van AT&T om toegang te krijgen tot een gamma van nieuwe, innovatieve oplossingen om hun leven en werkplek efficiënter en productiever te maken.

Ontwikkelaars van producten die meer informatie willen over het Mobile Broadband Accelerator-programma kunnen surfen naar www.att.com/edo. Voor een lijst van de door AT&T gecertificeerde modules die klaar zijn voor gebruik op het AT&T-netwerk, inclusief de modules in het MBA-programma, ga naar www.att.com/modules


*De producten en diensten van AT&T worden geleverd of aangeboden door dochterondernemingen en filialen van AT&T Inc. onder het merk AT&T en niet door AT&T Inc.

Over AT&T
AT&T Inc. (NYSE:T) is een toonaangevende communicatieholding en één van de meest gerespecteerde bedrijven in de wereld. De dochterondernemingen en filialen, die opereren als AT&T-bedrijven, bieden AT&T-diensten aan in de Verenigde Staten en in de rest van de wereld. Dankzij een krachtig arsenaal van netwerkmogelijkheden â onder meer het snelste netwerk voor mobiele breedband in de VS â is AT&T een vooraanstaande leverancier van draadloze, wifi-, breedband-, spraak- en cloud-diensten. Als leider in mobiele breedband en 4G heeft AT&T bovendien de beste wereldwijde, mobiele dekking van alle Amerikaanse providers. Het resultaat: AT&T beschikt over de grootste verzameling mobiele telefoons die in het grootst aantal landen werken. AT&T biedt bovendien geavanceerde tv-diensten aan onder de merken AT&T U-verse(TM) en AT&T âDIRECTV. Het pakket zakelijke communicatiediensten op IP-basis van de holding is één van de meest vooruitstrevende ter wereld. Op plaatselijke markten staan AT&T Advertising Solutions en AT&T Interactive bekend als leiders op het vlak van plaatselijke zoekopdrachten en reclame.

Bijkomende informatie over AT&T Inc. en de producten en diensten die worden aangeboden door AT&T's dochterondernemingen en filialen is te vinden op http://www.att.com. Dit persbericht en andere mededelingen van AT&T zijn beschikbaar op http://www.att.com/newsroom en via een RSS-feed op www.att.com/rss. U kunt ons ook volgen op Twitter via @ATT.

(c) 2011 AT&T Intellectuele Eigendom. Alle rechten voorbehouden. Mobiel breedband is niet in alle regio's beschikbaar. AT&T, het AT&T-logo en alle andere merken in deze tekst zijn handelsmerken van de Intellectuele Eigendom van AT&T en/of AT&T-filialen. Alle andere merken in deze tekst zijn eigendom van hun respectieve eigenaars.Â

klik hier voor de PDF-versie van de AT&T News Release