Ingezonden persbericht


Arnhem, 07 December

PERSBERICHT.

FRIS weer terug in Arnhem!
Tweede editie alcoholvrij feest blijkt succes!

Op 9 december a.s. vindt in Poppodium Luxor Live de tweede editie van FRIS in Arnhem plaats! Ook de line-up heeft alle ingrediënten voor een avond om nooit te vergeten!

Na het succes van de eerste editie kon een vervolg niet uitblijven. Op 9 december kunnen alle jongeren uit Arnhem en omgeving weer helemaal los gaan op muziek van de beste DJ's en artiesten van ons land!

FRIS biedt jongeren van 12 t/m 15 jaar de ideale mogelijkheid om op een verantwoorde manier kennis te maken met het ''echte'' uitgaansleven. Uiteraard zonder alcohol, drugs en sigaretten, maar wel in een prachtige discotheek en met een line-up die er niet om liegt.

Tussen 19.30uur en 00.30uur kunnen de bezoekers o.a. genieten van DJ Rufus Riley. Rufus Riley is al jaren een vast gezicht op de FRIS-Feesten en heeft met zijn house- en urbanbeats al bewezen dat het een groot talent is! Ook de FRIS-residents DJ Looney Tune en DJ DubbelFRIS zijn aanwezig in Arnhem.

De voorverkoopprijs is ¤7 en deze kaarten zijn verkrijgbaar via www.wijzijnfris.nl en bij alle Free Record Shop filialen in Nederland. Voor deze tweede editie is ook een speciale kortingsactie in het leven geroepen. Bij het bestellen van minimaal 4 kaarten via onze website krijg je 10% korting en betaal je dus maar ¤6,30 per kaartje!!!

Noot voor redacties

Persinformatie (