Naturalis

Nationaal Natuurhistorisch Museum leiden

Bijzondere veiling NCB Naturalis voor Serious Request

Eigen tentoonstelling, lunch onder dino en rondleiding achter de schermen2>

Deel op

Lunchen onder een echte dinosaurus, een eigen tentoonstelling in een nationaal museum en een rondleiding langs topstukken in de afgesloten collectietoren. Van 18 tot en met 24 december staat het Glazen Huis in Leiden. NCB Naturalis draagt de 3FM actie een warm hart toe en veilt daarom deze bijzondere ervaringen. De opbrengst komt ten goede aan moeders in oorlogsgebieden.

Lunch onder de dinosaurus

De Camarasaurus is een achttien meter hoge dinosaurus die 150 miljoen jaar geleden. De hoogste bieder krijgt, bij hoge uitzondering, een lunch voor twee personen geserveerd onder het skelet van 5 ton.

VIP rondleiding door de collectietoren

De toren is normaal gesproken niet toegankelijk voor publiek. Voor Serious Request maakt Collectiedirecteur René Dekker zijn persoonlijk selectie en neemt tien personen mee langs bijzondere natuurhistorische schatten. Maak o.a. kennis met de oudste en uitgestorven dieren uit de collectie en de beesten die door Captain Cook zijn verzameld in 1770.

Eigen tentoonstelling in Naturalis

De hoogste bieder mag een vitrine (1.50 x 1.50 x 30 cm) inrichten. De vitrine bevindt zich op een prominente plek in het entreegebied van het museum waar elke bezoeker langskomt op weg naar de kassa. In overleg worden de periode en opening bepaald. De tentoonstelling blijft een week staan.

Informatie en bieden

Voor meer informatie kunt u terecht op de actiepagina. Hier kan ook geboden worden op een van bovenstaande items.