Provincie Utrecht

Bestuurdersbijeenkomst Afronding Wel Thuis!

Op vrijdag 9 december 2011 van 13.00 - 16.30 uur vindt in het Provinciehuis een bijeenkomst plaats voor bestuurders van gemeenten, woningcorporaties, zorginstellingen en welzijnsorganisaties.

De gedeputeerden, Mariëtte Pennarts-Pouw en Ralph de Vries nodigen bestuurders uit voor deze bijeenkomst. Tijdens deze middag willen ze ingaan op de resultaten van Wel Thuis!. Bovendien willen ze bestuurders van gemeenten, woningcorporaties, zorginstellingen en welzijnsorganisaties nog eenmaal een platform bieden om elkaar te ontmoeten en met elkaar van gedachten te wisselen over een integrale aanpak van wonen, welzijn en zorg. Bekijk het gehele programma.

Afronding Wel Thuis!

Eind 2011 rondt de provincie het programma Wel Thuis! af. In de afgelopen acht jaar heeft de provincie Utrecht zich samen met haar partners ingezet voor een groter en gevarieerder aanbod van woningen met welzijn en zorg én voor versterking van het samenspel tussen partijen op lokaal niveau. Dankzij intensieve samenwerking zijn er veel innovatieve projecten van de grond gekomen.

Aanmelden

U kunt zich tot uiterlijk 23 november aanmelden bij Erwin Bok, programmasecretaris van Wel Thuis!: erwin.bok@provincie-utrecht.nl. Voor meer informatie kunt u hem ook bereiken op (030) 258 20 99. Wij hopen van harte u op 9 december te mogen verwelkomen!