de ontdekking van de tajine
Persbericht van Brighter World / Dif Books B.V.
Het bevat maar 10 gerechten, maar staat boordevol ideeën die het koken
belichten vanuit een andere filosofie. De recepten zijn bedacht door
Ron Arnold, een chefkok die lijdt aan ernstige ziekte ALS, waardoor hij
zijn handen niet meer kan gebruiken. De gerechten worden daarom gekookt
door de schrijver, een betrekkelijke amateur in de keuken. De recepten
zijn op een eenvoudige manier beschreven zodat iedereen ze zonder al te
veel moeite kan bereiden. "De ontdekking van de tajine' integreert dit
ultieme Noord Afrikaanse kookgerei in de Nederlandse keuken. De foto's
van Rene Bosch laten je het water in de mond lopen. Schrijver van het
boekje is Fons Burger. Behalve over koken, gaat dit boek vooral over
vriendschap, doorzettingsvermogen, inventiviteit en lol in het leven.
Een kookboek dat leest als een trein. Topgear in de keuken!
Ron Arnold
Na een carrière als chef kok bij diverse bekende restaurants door heel
Nederland startte Ron zijn eigen cateringbedrijf De Kookvogels. Dat
werkte voor alle grote stadionconcerten en danceparties in Nederland en
daarbuiten. Als culinair journalist werkte Ron onder andere voor Elle
eten, Goodies, en het bookazine Dif.
Fons Burger
Schrijver, journalist uit Rotterdam. Co-auteur van de serie 52 simpele
manieren om de wereld te veranderen.
Rene Bosch
Een van Nederlands beste still life fotografen. Exposeert met vrij
werk, werkt voor topmerken en doet redactioneel werk voor diverse
Nederlandse magazines.
Titel: "De ontdekking van de Tajine", ISBN 9789490077136, Eerste druk
november 2011
Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl
*
Links:
http://www.dawnpublishers.nl
Razende Robot Reporter