Politie Brabant-Noord

Horeca

Regio, 04-12-2011

Loosbroek - Een 16-jarige jongen uit Uden is zondagochtend rond 01.00 uur aangehouden op de Dorpsstraat. Hij had even daarvoor ruzie gehad in een uitgaansgelegenheid. Een portier dirigeerde de jongen naar buiten. De Udenaar bedreigde de portier met de dood, duwde buiten enkele fietsen om en schopte tegen een afvalbak. Hierop werd hij aangehouden.

Oss - Zondagochtend rond 01.45 uur is een 40-jarige man uit Heesch aangehouden op de Molenweg. De man wilde tegen de gevel van een uitgaansgelegenheid plassen. Toen agenten hem hierop aanspraken werd de man vervelend. Hij was erg dronken en wilde zijn identiteit niet bekendmaken. Hij werd aangehouden. De man kreeg een proces verbaal voor openbare dronkenschap en het niet tonen van zijn identiteitsbewijs.

Loosbroek - Omstreeks 02.00 uur werd op de Dorpsstraat een 17-jarige jongen uit Boxtel aangehouden. Hij had in een uitgaansgelegenheid de nooduitgang geopend. Een portier zette de jongen buiten. De Boxtelaar werd boos en koelde zijn woede op een prullenbak. Hij is overgebracht naar het bureau.

's-Hertogenbosch - De politie heeft op zondagochtend rond 03.45 uur op de Karrenstraat een 33-jarige man uit Kerkdriel aangehouden voor mishandeling. Agenten zagen dat de verdachte een 45-jarige Bosschenaar liet struikelen. Hij is voor verhoor ingesloten.

's-Hertogenbosch - Een 25-jarige Bosschenaar is zondagochtend om 03.45 uur aangehouden op de Karrenstraat voor mishandeling. De man zou in een café een 29-jarige man uit Berghem hebben geslagen. De Bosschenaar verzette zich bij zijn aanhouding waardoor hij samen met een agent ten val kwam. De agent kneusde hierbij zijn ribben. De verdachte is ingesloten.