Ingezonden persbericht


Winterfair in Ahoy Rotterdam, een waanzinnig WinterWonderland in december. 2 t/m 4 december

Eindelijk weer een consumentenbeurs in Rotterdam!
Na de teloorgang van de Femina is er nooit een waardige opvolger geweest. Daar komt nu verandering in. Met de komst van de Winterfair in Ahoy krijgt de regio een mooi en interactief evenement voor het gehele gezin.

Of je nu op zoek bent naar dat perfecte cadeau, inspiratie voor een mooi gedekte tafel, die warme winterjas of reis naar een warm (of juist koud) oord, op de Winterfair in Ahoy op vrijdag 2 t/m zondag 4 december vind je het absoluut! Onder het genot van een glas warme glühwein of chocolademelk loop je samen met je vrienden en familie door de overdekte hal van ruim 4000 m2 en geniet je (lekker warm) van een echte winterse sfeer.

Opening:
Sinterklaas zal vrijdag om 14.00 uur samen met de Kerstman met veel tamtam de eerste Winterfair openen.

Programma
Op het programma staan o.a. modeshows, make-overs, kerst decoratie workshops, spectaculaire demonstraties en optredens van diverse koren. Daarnaast is er van alles te zien op het gebied van feestkleding, accessoires, wooninrichting, reizen, wijnen en wellness. Samen met alle kramen, kleine winkeltjes, proeverijen en winters amusement is er dus voor ieder wat wils! Ook zijn er diverse verzorgingsworkshops, cupcakes maken en nog veel meer.

Noviteiten
Koken met kristallen. Via een geavanceerde techniek wordt essentiële olie ingekapseld in kristallen van biologische agave. Deze kristallen bevatten alle smaakstoffen en werkzame stoffen van de betreffende essentiële olie. De kristallen bevatten geen zout, suiker en calorieën en zijn 100% biologisch en natuurlijk.

Ook hebben we een primeur op de beurs op autogebied. De nieuwste Honda civic. Die is nog niet elders getoond. De Winterfair is voor iedereen.

Goede doelen
De totale verzorgingsafdeling van het Albeda college gaat de bezoekers knippen, kleuradvies geven, opmaken etc. Alle opbrengsten gaan naar het goede doel KiKa. Daarnaast hebben we de Cliniclowns die de kerstboom op de beurs rood laat kleuren met de rode neuzen, die gesponsord gaan worden door de bezoekers

De Winterfair biedt ruimte voor een warm hart aan goede doelen.

Coupon-boekje
Bij binnenkomst ontvangt elke bezoeker een couponboekje waar alle winkeltjes een speciale 'Winterfair-aanbieding' in plaatsen. Dit is écht de moeite waard! Je kunt je nu al aanmelden voor diverse workshops.

Kaarten met korting zijn te bestellen via www.winter-fair.nl. Meld je hier ook aan voor de nieuwsbrief zodat je altijd up-to-date bent van het programma.

Wat: Winterfair in Ahoy
Waar: Ahoy Rotterdam
Wanneer: Vrijdag 2 t/m zondag 4 december
Openingstijden: Vrijdag van 14.00 tot 22.00
Zaterdag en zondag 10.00 tot 18.00