Schuitema NV

Drie C1000 Rood winkels geopend


01 december 2011
Sneek

De teller staat inmiddels alweer op ruim 120 C1000 Rood winkels.

Vandaag opende er twee C1000 winkels in het noorden en een in het zuiden van het land hun deuren.

C1000 Normandiaplein Sneek

Na een verbouwing van twee weken opende vanochtend op feestelijke wijze de voormalig Super de Boer winkel van ondernemer Olaf Hermus aan het Normandiaplein in Sneek. Klanten werden ontvangen met koffie en dè Friese lekkernij oranjekoek. C1000 Normandiaplein is de tweede C1000 winkel van Olaf Hermus en vriendin Maaike van der Werf. Hun 2-jarige zoontje Timo knipte gisteravond het lintje door tijdens de openingsreceptie. Olaf Hermus: `We hebben gekozen voor alle C1000 Rood formule facetten; de nieuwe baby- en persoonlijke verzorgingslijn, de wijnmodule omgeven met de houten strips, de slagerij met aparte grillafdeling en alle nieuwe verselementen. Alles bij elkaar ziet de winkel er prachtig nieuw, ruim en strak uit. Met het bestaande Super de Boer team aangevuld met nieuwe personeelsleden gaan we met elkaar gigantisch knallen de komende tijd. Een mooie bijkomstigheid is dat C1000 Normandiaplein iedere zondag geopend is van 16.00-20.00 uur'.

C1000_Sneek II

C1000 Willemse in Leek in nieuw jasje

Ondernemerspaar Willemse van C1000 Leek heropende vanochtend samen met het gehele team haar deuren.

Opening C1000 Willemse Leek `Met name op de versafdelingen; groente, slagerij, vleeswaren en brood zijn we ontzettend trots. Wat een mooi resultaat is dat geworden!', vertelt Arthur Willemse. `Naast de versafdelingen is ook de nieuwe servicebalie erg mooi geworden. Voor een snellere doorloop van klanten is hier een snelkassa aan vastgemaakt. We gaan ervan uit dat deze kassa zijn vruchten afwerpt en klanten met een paar boodschapjes snel geholpen kunnen worden'.

C1000 De Burcht Breda heropent door Wajongere

Een piccolo heette de klanten welkom toen C1000 De Burcht in Breda vanochtend op feestelijke wijze haar deuren opende. Het lintje werd doorgeknipt door Edwin de Hoon, een van de Wajongeren die C1000 in dienst heeft. Bedrijfsleider Rafael Ordonez: `Het was al vroeg een drukte van belang met klanten, alle kassa's zijn open en draaien op volle toeren. De komende dagen staan in het teken van feestelijke acties. Zo is er op vrijdag een poffertjeskraam, op zaterdag het C1000 Rad van Fortuin en zijn er alle dagen mooie openingsaanbiedingen'.