KNHS

Cursus Doelen stellen met Rico Schuijers
15 november 2011
rico schuijers

ERMELO (KNHS) Op donderdagavond 1 december verzorgt sportpsycholoog Rico Schuijers op het KNHS-centrum in Ermelo een cursusavond met als thema Doelen stellen.

Iedere wedstrijdruiter herkent dit probleem. Thuis in de training lukken de oefeningen prima en loopt je paard fijn. Vol vertrouwen ga je naar de wedstrijd, maar op het wedstrijdterrein merk je dat het paard of dat je zelf zenuwachtig bent. De proef loopt niet zoals gepland. Het kan een mentale oorzaak hebben dat het rijden op de wedstrijd niet naar wens verloopt.

Op 1 december geeft Rico Schuijers uitleg over taak- en egogerichte motivatie, motivatie van binnen-en buitenuit en toewijding. Ook gaat hij in op het beïnvloeden van motivatie door het stellen van doelen (wat zijn resultaat-, prestatie- en procesdoelen).

De cursus wordt gehouden in de foyer van het KNHS-centrum en begint om 19.30 uur. De avond duurt tot ongeveer 22.30 uur en de entree is 20,- per persoon. Wil je de avond bijwonen dan kun je je van tevoren aanmelden per e-mail: accommodaties@knhs.nl of per fax (0577) 40 17 25.